top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαGoodfairy

Χριστουγεννιάτικη δωρεά: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο

Έγινε ενημέρωση: 15 Δεκ 2023


Ο Άγιος Βασίλης τρέχει σε διάδρομο γυμναστικής


Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα παιδικά χαμόγελα, τα δώρα, το χαρτζιλίκι από τα κάλαντα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.


Η περίοδος όμως των Χριστουγέννων συνδέεται και με κάτι άλλο, είναι η περίοδος που ο κόσμος μοιράζεται τη χαρά του με τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας.


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που οι Αγγλοσάξονες αναφέρονται στα Χριστούγεννα ως “The Season of Giving”!


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 30% των δωρεών όλου του έτους, πραγματοποιείται μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ το 73% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι σκοπεύουν να δωρίσουν ένα χρηματικό ποσό σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.


Παρά όμως τις καλές προθέσεις, η δύσκολη εξίσωση της ακρίβειας, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, δεν μας επιτρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη που θα θέλαμε. Στην ίδια έρευνα, το 43% δήλωσε ότι σκοπεύει να μειώσει το ποσό των δωρεών του, σε σύγκριση με πέρσι, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.



Infographic με τα στατιστικά της έρευνας για τις δωρεές των Χριστουγέννων

Και ενώ θα φανταζόταν κάποιος ότι οι νεότερες γενιές, οι οποίες έχουν τις χαμηλότερες αποδοχές από τις μεγαλύτερες, θα ήταν αυτές που θα δυσκολευόντουσαν περισσότερο να προχωρήσουν σε μια δωρεά, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το υψηλότερο ποσοστό αυτών που απάντησαν θετικά στην ερώτηση εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μια δωρεά αυτά τα Χριστούγεννα με 69%, ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 24 (μέσος μικτός μισθός 1.284 ευρώ), αρκετά παραπάνω από την ηλικιακή κατηγορία 40 – 54, με 44%, η οποία είναι η πιο υψηλά αμειβόμενη κατηγορία (μέσος μικτός μισθός 1.877 ευρώ).



Infographic με την ηλικιακή κατανομή όσον δηλώνων την πρόθεση δωρεάς για τα επόμενα Χριστούγεννα


Όπως έλεγε όμως και ένα παλιό διαφημιστικό με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πιατά, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.




Αυτά τα Χριστούγεννα, υπάρχει ένας τρόπος να ενισχύσεις έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, δίχως να βγάλεις ούτε ένα ευρώ από την τσέπη σου, με ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 30 με 50 ευρώ.


Πώς;


Πολύ απλά!


Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου μέσω της Goodfairy, ενισχύεις οικονομικά, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, με μια δωρεά που θα κάνει η Goodfairy για λογαριασμό σου.


 Η δωρεά πραγματοποιείται χωρίς καμία δική σου επιπλέον επιβάρυνση, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.


Στόχος της Goodfairy είναι να δημιουργήσει ένα σημαντικό και επαναλαμβανόμενο εισόδημα για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας (ΑΜΚΕ, σωματεία και συλλόγους).


Μπορείς να επωφεληθείς από την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Goodfairy, η οποία αυξάνει κατά 50% το ποσό της δωρεάς για κάθε νέα αίτηση ασφάλισης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13/12/2023 και 07/01/2024.





Υπολόγισε και εσύ το ποσό της δωρεάς, προς τον αγαπημένο σου μη κερδοσκοπικό οργανισμό, μέσα από την πολυβραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα της Goodfairy που θα βρεις εδώ: https://www.goodfairy.gr/online-insurance-quote


Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα δώρα προς τους αγαπημένους μου;

Θα μας πεις τώρα, καλά για τις δωρεές, βρήκα λύση, υπάρχει άραγε κάτι αντίστοιχο για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα προς τους αγαπημένους μου; Κάτι μπορεί να κάνει η καλή νεράιδα και για σένα, καθώς μέσω της σύγκρισης τιμών από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείς να μειώσεις σημαντικά τα χρήματα που ξοδεύεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου κι έτσι θα σου περισσέψουν για τα Χριστουγεννιάτικά σου δώρα!







54 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page